Hämeenlinna Tigers Miehet -toiminnan esittely

Hämeenlinna Tigers Miehet on Hämeenlinna Tigers Ry:n alaisuudessa toimiva jaosto, jonka tarkoituksena on mahdollistaa miesten amerikkalaisen jalkapallon harrastaminen Hämeenlinnan ympäristössä, oli heidän tavoitteenaan olla huippu-urheilija tai vain lajin harrastaja.

Kaudella 2023 miesten joukkue osallistuu SAJL:n alaiseen 3-divisioonaan (7vs7) sarjaan. Kolmosessa on erittäin hyvä tilaisuus kenelle tahansa urheilutaustaa omaavalle tulle kokeilemaan miltä maailman hienoin kontaktilaji tuntuu.

Miesten jaoston toiminnalla pyritään myös parantamaan seuran medianäkyvyyttä Hämeenlinnan talousalueella. Miesten joukkueessa voivat pelata yli 16 nuoret harrastajat.

Tigers Miehet jaoston yhteystiedot

Tigers Miehet jaoston puheenjohtajana toimii Aku Kattainen  miehet@hmltigers.fi

Harrastuksen aloittaminen

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa lajia hänelle osoitetussa joukkueessa kolmen viikon ajan veloituksetta.  Mikäli harrastaja ei jatka tämän jälkeen tulee hänen ilmoittaa lopettamisestaan.

Lisäksi järjestetään lajiesittely ja -kokeilutilaisuuksia, joissa uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa miltä jenkkifutis harrastaminen tuntuu. Lajiesittely ja -kokeilutilaisuudet ovat ilmaisia ja niistä tiedotetaan erikseen.

Seuran yleinen ohjeistus harrastuksen aloittamisesta täältä

Varusteet

Alla on kuvattu amerikkalaisen jalkapallon varusteet: Kypärä, hartiasuojat, harkkapaita (joka mahtuu hartiasuojien päälle), lonkka- reisi- ja polvisuojat, hammassuojat, nappulakengät, housut ja sukat oman maun mukaan.  Myös suositellaan että harrastajalta on harjoituksissa mukanaan kylmäpussi, urheiluteippiä sekä juomapullo.

Harrastuksen aloittaessa ei tarvitse kuin normaalit liikuntavarusteet sekä nappulakengät.

Miesten joukkueen yhteistyökumppanit