Naisten ALKEISKURSSI syyskuussa

Naisten alkeiskurssi – Hämeenlinna Tigers Women järjestää

Tigers Women järjestää naisten alkeiskurssin syyskuussa.

Kurssi on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille yli 16-vuotiaille tytöille ja naisille – joukkueessamme ei ole yläikärajaa.

Alkeiskurssille voi halutessaan osallistua vain yhden kerran tai kaikkina neljänä kertana koko syyskuun ajan. Kussi on osallistujille täysin ilmainen eikä velvoita mihinkään, mutta mikäli kiinnostus lajiin syttyy on kurssilaisten mahdollista jatkaa monipuolista harjoittelua joukkueen kanssa.

Alkeiskurssilla tullaan perehtymään lajin perusteisiin, sääntöihin sekä eri pelipaikkojen ominaisiin harjoitteisiin. Mukaan tarvitset säähän sopivat liikuntavaatteet, jolla voit olla myös maassa, lenkkarit/nappikset sekä juomapullon.

Kurssi järjestetään Vankilan ketällä syyskuussa tiistaisin klo. 17-18.30.

ti 4.9 LAJIN PERUSTEITA

ti 11.9 PUOLUSTUKSEN PELIPAIKAT

ti 18.9 HYÖKKÄYKSEN PELIPAIKAT

ti 25.9 VIIMEINEN KERTA

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin kurssikertojen sisällöstä.

Löydät alkeiskurssin tapahtumat seuran Hämeenlinna Tigers facebook- sivuilta. Tulemme tiedottamaan ko. tapahtumien kautta tarkempaa infoa lähempänä, joten toivomme osallistujien liittyvän tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan.

Kurssille osallistuminen ei vaadi lajin aikaisempaa tuntemusta – me opetamme kaiken tarvittavan! Tule löytämään sisäinen TIIKERISI.


#HEARTHEROAR