SEURA- JA FANITUOTE VERKKOKAUPPA ON AVATTU!

Hämeenlinna Tigers teki yhteistyösopimuksen hämeenlinnalaisen JEFU Storen kanssa seura- ja fanituotteiden myynnistä.

Alkuvaiheessa myynnissä on tupsupipo, puuvillapipo, lippis, shortsit, t-paita ja huppari. Valikoimaa lisätään myöhemmin. Jatkossa tuotteita on ostettavissa myös JEFU Store-kaupalta, ajankohdan ilmoitamme myöhemmin. Aluksi tuotteita saatavilla siis vain verkkokaupasta.

Tuotteet tilataan ja maksetaan JEFU Storelle verkkokaupan kautta. Tuotteet voi tilata kotiin toimitettuna (verkkokaupan toimitusehtojen mukaisesti) tai noutaa JEFU Storesta, Hämeentie 3, 13200 Hämeenlinna.

Verkkokauppaan pääset tästä: https://www.jefustore.fi/fi/tuoteryhma/987404-hmeenlinna-tigers

HUOM! Hämeenlinna Tigers ry:n PELAAJILLA on mahdollisuus lisätä omiin t-paitoihinsa ja huppareihinsa selkäpuolelle painatus ”PLAYER”. Mikäli haluat painatuksen, kirjoita tilauslomakkeelle kohtaan lisätietoja player. Mikäli tilauksellasi on useampia huppareita tai t-paitoja, muista merkitä minkäkokoiseen paitaan haluat lisäpainatuksen, esim. Miesten huppari XL player.

Jos asiasta on jotain kysyttävää, laita postia tigers@hmltigers.fi.

PS. Tässä siis erinomainen mahdollisuus hankkia hyviä joululahjoja koko Tiikeriperheelle ja uskollisille faneille. Tuotteet ovat laadukkaita ja niissä on tietysti hienot Tigers-logot! Mikäli haluat tuotteet jouluksi niin tilaus on tehtävä 3.12.2018 mennessä!