Tigers junioritoiminta käynnistyy

Tigers Juniorit harjoittelevat jo 2019 kautta varten.

Tigers Junioreiden harjoitukset ovat alkaneet elokuun alussa Pullerin ruohokentillä. Harjoitukset jatkuvat  keskiviikkoisin klo 18:30. Lokakuun alusta harjoitukset siirtyy sisälle. Harjoituspaikkana Ojoisten Lastentalo, keskiviikkoisin klo 17:00-18:30. Harjoituksissa on painotus peruskunnon ja yksilöllisten lajitaitojen parantamisessa.

Marraskuussa alkaa talviharjoittelukausi ja harjoittelu siirtyy sisätiloihin Säästöpankki Areenalle ja Ojoisten lastentalolle. Painotus tulee edelleen olemaan yksilöllisessä laji- ja kuntoharjoittelussa. Syys-, lokakuun aikana pelaajille opetetaan myös omatoimisen fysiikkaharjoittelun perusteet.

Tigers Junioreiden valmennuksessa on mukana mm. Juha-Matti Jokinen, Mika Lehtiö, Antti Merisaari, Antti Silvola ja Aku Kattainen. Valmennusryhmän jäsenillä on takana pitkä kokemus niin pelaajina kuin valmentajinakin. Jokinen ja Silvola ovat toimineet Hämeenlinna Huskiesin miesten Vaahteraliigajoukkueen valmennusryhmässä. Kattainen on pelaajana tuore EM-pronssimitalisti kesän EM-kisoista.

Tällä hetkellä harjoittelevat pelaajat tulevat kaudella 2019 pelaamaan U17 ja U15 sarjoissa. Muihin sarjoihin (U13 ja U19) osallistuminen tulee riippumaan kiinnostuneiden pelaajien määristä kuluvan syksyn aikana. Ilmoittaumiset sarjoihin tehdään 31.12. mennessä.

Juniorijoukkueiden pelaajien vanhemmille pidetään syksyn aikana infotilaisuus Hämeenlinna Tigers junioioreiden toimintaan liittyen. Tilaisuuden ajankohta ja paikka infotaan vanhemmille myöhemmin.

Hämeenlinna Tigers Juniorit ottavat kokoajan vastaan uusia, amerikkalaisesta jalkapallosta kiinnostuneita, pelaajia sekä junioritoimintaan mukaan lisää toimijoita.

Tule rohkeasti Pullerille harjoituksiin kokeilemaan onko jenkkifutis sinun lajisi.

Lisätietoa: juniorit@hmltigers.fi