MIESTEN JENKKIFUTIS TEKEE PALUUN HÄMEENLINNASSA

Hämeenlinna Tigers kartoittaa kiinnostusta miesten joukkueen perustamiseksi.

Seuran tavoitteena on saada joukkue miesten 3.divisioonaan kaudella 2020. Hämeenlinna Huskiesin lopetettua toimintansa on kaupungista puuttunut joukkue joka mahdollistaisi amerikkalaisen jalkapallon harrastamisen miespelaajille. Tämän vuoksi aktiiviset pelaajat ovat joutuneet matkustamaan harrastuksen perässä muihin kaupunkeihin viimeisten kausien aikana. Paikalliset pelaajat ovat lähteneet kartoittamaan mahdollisuutta uuden joukkueen perustamiseksi, joka mahdollistaisi harrastamisen kotikaupungissa.

Puheenjohtajan Henna Hankan kommentti:

”Tigersin juniorien valmennuksessa on kaudella 2019 ollut mukana henkilöitä, jotka ottivat yhteyttä seuramme johtoon ja toivat esiin tarpeen miesten joukkueen perustamiselle. Lähdimme tätä asiaa selvittämään seuran hallituksen ja toiminnan käynnistämisestä vastaavien henkilöiden kanssa. Keskusteluissa tultiin siihen tulokseen, että Tigersille miesten joukkueen perustaminen olisi looginen jatke hyvin alkaneelle seuratoiminnan kehitykselle. Seuran hallitus on yksimielisesti tämän toiminnan laajentamisen takana ja esittää seuran kevätkokoukselle uuden jaoston perustamista.”

Miesten joukkueen vastuuhenkilöinä ovat Aku Kattainen, Samuli Töyry sekä Jaakko Salminen. Kaikki kolme ovat kokeneita amerikkalaisen jalkapallon pelaajia, joilla on useamman vuoden kokemus lajin ja seuratoiminnan parista.

Aku Kattaisen kommentti:

Ajatus joukkueen perustamisesta Hämeenlinnaan on ollut mielessä pidempäänkin, mutta nyt asiaa ollaan lähdetty edistämään aktiivisesti. Yhteistyö Tigersin kanssa oli luonnollinen valinta ja tarjoaa mahdollisuuden miehille harrastaa ja pelata lajia Hämeenlinnassa jo ensi kesänä.

Lopullisesti miesten toiminnan aloittaminen virallistetaan seuran kevätkokouksessa, joka järjestetään tammikuun 15. päivä. Seura on kuitenkin aloittanut kiinnostuneiden harrastajien kartoittamisen jo nyt ja on tarjonnut miesten joukkueelle mahdollisuuden treenata U17-junioreiden kanssa yhdessä

TREENIAJAT

Säästöpankki-areenalla torstaisin klo 20:00 ja sunnuntaisin klo 18:00

LISÄTIETOJA

Lisätietoja miesten toiminnasta antaa Aku Kattainen, miehet@hmltigers.fi tai +358504360617 ja seuran toiminnasta antaa puheenjohtaja Henna Hanka puheenjohtaja@hmltigers.fi