TIGERS WOMEN – KAUDEN 2019 KOKOONPANO

Tigers Women joukkueen off-season on ohi ja kauteen valmistautuminen on alkanut. Kausi 2019 lähenee ja samalla Hämeenlinna Tigers Women joukkueen historian ensimmäinen kausi.

Hämeenlinnassa on koko off-season tehty kovasti töitä uuden joukkueen kasaamisessa. Uutta joukkuetta perustettaessa on tärkeää huomioida, että pohjatyöt toteutetaan huolella, jotta kehitys on mahdollista pitkällä aikavälillä.

Tigers Women onkin panostanut erityisen paljon pelaajiensa kunnon ja fysiikan kehittämiseen joukkueen harjoittelussa ensimmäisen off-seasonin aikana. Amerikkalainen jalkapallo on joukkuelaji, jossa 1vs1 tilanteet kentällä vaativat pelaajilta kovaa kontaktia ja fyysistä kestävyyttä. Pelaajille on myös tarjottu syksyn ja talven aikana yhteistyön kautta sensovalmennusta, joka keskittyy aivojen ja hermolihasjärjestelmän luontaisten toimintatapojen hyödyntämiseen.

Vuodenvaihteen jälkeen joukkueen harjoittelun painopiste siirtyi lajiharjoituksiin, jotka aloitettiin ensin varusteisiin totuttautumalla ja sen jälkeen pikkuhiljaa kontaktin määrän lisäämisellä. Fysiikkavalmennus jatkuu aina keväälle asti, jotta valmistautuminen kauteen saadaan toteutettua sujuvasti. Joukkue on leireillyt off-seasonin aikana jo kaksi kertaa Tampere Saints naisten joukkueen kanssa ja kevään aikana leirejä on vielä luvassa muutamia.

TIGERS WOMEN JOUKKUEEN KOKOONPANO

Tigers W kapteenit 2019 vasemmalta Johanna Vainio, Siru Perälä, Kristiina Lehtiniemi ja Kiiki Uusikivi.

Syksyllä 1.divisioonaan ilmoittautuessa Tigers Women joukkueen harjoitusrinki oli täynnä innokkaita pelaajia. Talven aikana valitettavien pois jättäytymisien vuoksi joukkueen rosteri on kokenut usean pelaajan vajeen. Joukkueen riveihin on kuitenkin saatu kevään aikana muutamia tervetulleita vahvistuksia ja jaoston johtoryhmästä kerrotaan, että muutamista pelaajasopimuksista vielä neuvotellaan.

Hämeenlinna Tigers Women joukkueen historian ensimmäiset kapteenit kaudella 2019 ovat joukkueen pelaajien ja valmennuksen valitsemia. Kapteenit ovat joukkueen kantava voima ja toimivat pelaajille hyvinä esikuvina korkealla motivaatiollaan. Tigers Women joukkueen historian ensimmäiset kapteenit ovat Johanna Vainio, Kristiina Lehtiniemi, Siru Perälä ja Kiiki Uusikivi. Tigers Women kapteenisto on innoissaan joukkueen tulevasta kaudesta ja odottavatkin jo positiivisesti jännittyneinä sen alkua.

Kapteenit toivottavat kaikki tervetulleiksi kannustamaan tikrunaisia joukkueen kotipeleihin Hämeenlinnan Meijerin kentälle kesällä.

Hämeenlinna Tigers Women joukkueen tämän hetken (31.3.2019) kiinnitykset ovat:

Arkko Emilie
Granholm Kristiina
Karvonen Tiia
Lehtelä Jenni
Lehtiniemi Kristiina
Lehtiö Vilma
Martikainen Tytti
Maunula Jessi
Mentula Sarianne
Nurminen Melina
Palmu Julia
Perälä Siru
Rantio Mari
Salmu Päivi
Tikkanen Tiia
Turkki Claudia
Turunen Julia
Utter Tanja
Uusikivi Kiiki
Vainio Johanna
Ylivarvi Annukka
Ziemann Merle

Hämeenlinna Tigers Women pelaa ensimmäisen kautensa kesällä 2019.
Joukkueen mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet yli 16-vuotiaat naiset.
Tule kokeilemaan lajia ja löydä sinäkin sisäinen tiikerisi!

#BEATIGER #HEARTHEROAR