TIGERS WOMEN VOITTI HISTORIANSA ENSIMMÄISEN KOTIOTTELUN

Hämeenlinnalaiset naiset tekivät ryminällä paluun takaisin jenkkifutiskentille, kun naisten 1- divisioonan 2. lohkon ottelu pelattiin Hämeenlinnan Meijerin kentällä sunnuntaina. Hämeenlinna Tigers Women kohtasi aurinkoisessa säässä kovatasoisen Helsinki Wolverines Ladies Blue joukkueen. Ottelu oli Tigers Women joukkueen historian ensimmäinen kotipeli.

Ennen ottelua jo tiedettiin, että peli tulee olemaan tiukka ja tasainen. Kumpikin joukkueista oli joutunut kauden aikaisemmissa otteluissaan tyytymään tappioihin, joten kauden ensimmäinen voitto oli kirkkaana tavoitteena molemmissa joukkueissa.

Tigers Women aloitti pelin hyökkäysvuorolla ja heti alussa selvisi, että Wolverines Ladies Blue joukkueen puolustus oli hyvin valmistautunut. Ottelu jatkui tiukkana taisteluna, jossa niin koti- kuin vierasjoukkueiden puolustukset pääsivät loistamaan. Molemmilta joukkueilta nähtiinkin ottelun aikana hienoja syötönkatkoja ja myös Tigersin puolustuksen tekemä upea pelinrakentajan säkitys #53 Kristiina Pekkalalta. Tigersin heittohyökkäys ei ottanut onnistuakseen Wolverinesin kurinalaisen puolustuksen edessä, mutta palloa kuljetettiin sitäkin tehokkaammin maata pitkin. Tigersin hyökkäyksen linja teki hienoa työtä tehdessään tilaa nopeajalkaisille keskushyökkääjille #32 Emilie Arkkolle sekä #33 Mari Määtälle.

2. neljänneksellä pelinrakentaja #9 Kristiina Lehtiniemen pitkä heitto tavoitti lopulta laitahyökkääjä #45 Julia Turusen, joka sai kuljetettua pallon aivan maalilinjan tuntumaan. Voittomaalista vastasi Lehtiniemi omalla juoksullaan ja lisäpisteen perille potkaisi Julia Turunen. Ottelu oli jännittävä aina viimeisille minuuteille asti, mutta lopulta kotijoukkue Tigers Women sai pysäytettyä Wolverines Ladies Blue joukkueen hyökkäyksen ja näin pallo tuli Tigersin hyökkäykselle, joka kulutti pelikellon nolliin. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 7-0 (7-0).

Joukkueiden parhaimpina pelaajina palkittiin Wolverinesin upeita taklauksia tehnyt ja syötönkatkonkin ottanut #80 Nea Myrskog ja Tigersin eniten taklauksia pelissä suorittanut #71 Merle Ziemann. Koko ottelun MVP-palkinto meni kotijoukkueessa hyökkäyksessä loistavasti edenneelle keskushyökkääjälle ja puolustuksessa taklauksia tehneelle Emilie Arkolle.

TIGERS WOMEN JOUKKUEEN PÄÄVALMENTAJAN ANTTI MARTIKAN MIETTEET OTTELUSTA

Otteluun lähdettiin tyystin eri lähtökohdista, kuin aikaisempii otteluihin. Meillä oli vaihtomimmejä!

Ottelun alkuun kummankaan joukkueen hyökkäykset eivät löytäneet rytmiä hyökkäyksiinsä, johtuen suureksi osaksi hyvin läpi ottelun pelanneiden puolustuksien. Peli muodostui asemataisteluksi, jossa olimme maalin verran parempia!

Saimme hienoja kiinniottoja ja juoksuja hyökkäyksessä. Varmoja taklaamisia ja ratkaisevia syötönkatkoja puolustuksessa. Joukkueena pelaaminen paranee peli peliltä, pelit ovat meidän kokemattomalle joukkueelle parasta harjoitusta ja mikä kehittää paremmin kuin tiukat ottelut? Voitetut tiukat ottelut!

Ottelussa paikalla oli myös runsaslukuinen yleisö, parhaimmillaan lähes 160 henkilöä. Tigers Women kiittää lämpimästi kaikkia paikalla olleita kannustajia ja tukijoukkoja.

Tigers Women joukkue ensimmäisen voittonsa jälkeen

SEURAAVA OTTELU

Hämeenlinna Tigers Women joukkueen kausi on nyt puolessa välissä ja joukkue jää näissä tunnelmissa juhannustauolle.

Seuraava ottelu pelataan Hämeenlinnan Meijerin kentällä, Pullerilla sunnuntaina 30.6. kickoff klo.15.00.
Tällöin vastaan asettuu kauden ensimmäisestä ottelusta tuttu Kotka Eagles Ladies. Ensimmäisessä kohtaamisessa Kotka Eagles vei voiton selvin lukemin 44-6 (28-0), mutta katsotaan miten käy, kun Tigers pääsee kohtaamaan vastustajansa kotikentällä.

 

Kaudella 2019 Hämeenlinna Tigers Women joukkuetta ovat tukemassa Remontti Arkko Oy, Hakuko Oy, Kantaputki Oy, HämeBus Oy, SensoCenter, Kiropraktikko Elina Pulkkinen, Boxinbox, Kotipizza Kauriala, JEFU Store, Urheilu Mehiläinen, Karisto ja HML Jenkkifutis Alumnit. KIITOS!