TIGERS SYYSKOKOUKSEN TERVEISET

Hämeenlinna Tigers ry:n syyskokous pidettiin keskiviikkona 23.9.2020 Hämeenlinna Kumppanuustalolla.

Kokouksessa valittiin uusi hallitus ja vahvistettiin jaostojen puheenjohtajat sekä rahastonhoitajat. Myös vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarviot kaudelle 2021.

Tigers Ry hallitus

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Henna Hanka. Muut hallituksen jäsenet Antti Silvola, Kimmo Luokomaa, Jyrki Malinen (uusi jäsen), Aleksi Kokkonen, Kirsi Uusikivi (uusi jäsen) ja Aku Kattainen (uusi jäsen). Varajäseniksi valittiin Toni Hanka (uusi jäsen) ja Jessi Maunula (uusi jäsen).

Tigers jaostojen puheenjohtajat sekä rahastonhoitajat

Juniorit-jaoston puheenjohtaja Pasi Kokkonen ja rahastonhoitaja Jutta Sarakangas.

Women-jaoston puheenjohtaja Niko-Veikko Leppänen ja rahastonhoitaja Kirsi Uusikivi.

Miesten-jaoston puheenjohtaja Aku Kattainen ja rahastonhoitaja Samuli Töyry.

Puheenjohtajan Henna Hankan kommentti:

On hienoa, että saimme seuran vastuutehtäviin useita uusia toimijoita tulevalle kaudelle. Juniori- ja Women-jaostot jatkavat toimintaa uusien puheenjohtajien johdolla ja seuran hallitus sai myös uusia toimijoita joukkoonsa. Olemme siitä onnellisessa asemassa, että vastuutehtävissä jatkaa myös useita viime kauden toimijoita, joka on seuratoiminnan pitkäkestoisen kehittämisen näkökulmasta todella tärkeää.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on jatkaa amerikkalaisen jalkapallon perinteitä Hämeenlinnassa ja sen tehtävänä on tarjota ympäristön alueen lapsille, nuorille sekä aikuisille mahdollisuus harrastaa amerikkalaista jalkapalloa sekä edistää amerikkalaisen jalkapallon toimintaa sekä näkyvyyttä Hämeenlinnan seudulla ja edistää amerikkalaisen jalkapallon kansallista kehitystä.

Tulevan kauden seuran tavoitteena on parantaa seuran tunnettuutta, että toiminnan laatua sekä kasvattaa harrastajien ja toimihenkilöiden määrää.