Uudella energialla kohti kautta 2021

Hämeenlinna Tigersin puheenjohtaja vaihtuu

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi on valittu ylimääräisessä hallituksen kokouksessa 8.2.2021 alkaen Minna Tarkkala. Minna työskentelee HAMK Smart -tutkimusyksikössä liiketalouden kehittämisasiantuntijana sekä projektipäällikkonä alueen pk-yritysten digitalisaation kehittämishankkeissa. Minna on monipuolinen osaaja markkinoinnin, viestinnän ja yhteisösuhteiden tehtävissä. 

Puheenjohtaja Minna Tarkkala kommentti:

Olen seurannut Tigersin matkaa alusta lähtien ja on mahtava päästä osaksi Tiikeriperhettä tämän luottamustoimen kautta! Jenkkifutiksen juuret ulottuvat Hämeenlinnassa syvälle, joten tämä tulee olemaan mielenkiintoinen matka lähteä kasvattamaan seuran tunnettuutta ja edistää amerikkalaisen jalkapallon harrastusmahdollisuuksia alueella. Oli ilo hypätä mukaan seuraan missä on hyvä tekemisen meininki. Tehdään yhdessä ja uskalletaan katsoa asioita myös uusista näkökulmista!

Seuran edeltävä puheenjohtaja Henna Hanka erosi alkuvuodesta tehtävästä omasta tahdostaan.

Hämeenlinna Tigers Ry hallitus 2020-2021

Puheenjohtaja Minna Tarkkala puheenjohtaja@hmltigers.fi
Varapuheenjohtaja Antti Silvola 
Sihteeri Aleksi Kokkonen tigers@hmltigers.fi 
Jäsen Aku Kattainen
Jäsen Kirsi Uusikivi 
Varajäsen Jessi Maunula
Varajäsen Anu Koskinen
Rahastonhoitaja Jenni Lehtonen rahastonhoitaja@hmltigers.fi

Tigers Urheilutoiminta

Tulevalle kaudelle neljä Tigers joukkuetta on ilmoittautuneet sarjaan. Tigers miesten edustusjoukkue osallistuvat 2-divisioonaan  (11vs11-sarja), Tigers naisten edustusjoukkue 1-divisioonaan (11vs11-sarja), Tigers junioreiden U17-joukkue osallistuu 1-divisioonaan (11vs11-sarja) ja Tigers junioreiden U13-joukkue turnaussarjaan, (5vs5 sarja).

Joukkueiden harrastustoimintaa toteutetaan aktiivisesti koronarajoitukset huomioiden. Mikäli olet kiinnostunut jenkkifutiksesta harrastuksena, ota rohkeasti yhteyttä jaostojen yhteyshenkilöihin:

Juniorit: juniorit@hmltigers.fi
Naiset: women@hmltigers.fi
Miehet: miehet@hmltigers.fi