Miehet jatkavat II-Divisioonassa

Tigersin miesten joukkue jatkaa SAJL:n II -divisioonassa myös tulevalla kaudella. Sarjassa pelaa yhteensä 11 joukkuetta kahdessa lohkossa, joista pohjoisemmassa pelaa 5 joukkuetta ja eteläisemmässä Tigersin lohkossa 6 joukkuetta.

Sarjan viime kauden kärkijoukkueet Wolverines, Spartans ja Northern Lights ovat hakeneet paikkaa sarjaporrasta ylempää ja eivät ole mukana II Divisioonassa tulevalla kaudella. Myöskään Mikkeli Bouncers ja Seinäjoki Gators eivät jatka sarjassa.

Tulevalle kaudelle on tulossa mielenkiintoinen uudistus, jossa I Divisioonan ulkopuolelle jääneet joukkueet pelaavat II Divisioonan parhaiden kanssa pudotuspeleissä, joten pudotuspelipaikan lunastaneille joukkueille on varmasti luvassa lisähaastetta.

Otteluohjelma julkaistaan tammmikuussa 2023.

Joukkueet ja lohkojako:

Lohko A
Rovaniemi Nordmen
Milky City Farmers
Karleby Goats
Jyväskylä Jaguars
Kuopio Veljmiehet

Lohko B
Kuusankoski Cowboys
Turku Trojans
East City Giants, Helsinki
Hämeenlinna Tigers
Hyvinkää Falcons
Lappeenranta Razorbacks

Nyt on erittäin hyvä aika liittyä mukaan matalalla kynnyksellä. Urheilutaustan omaavana saat varmasti juonesta kiinni nopeasti ja olet mukana jo ensi kaudella joukkueessa. Miesten joukkue treenaa läpi talven ja uudet pelaajat (yli 16v) ovat tervetulleita. Voit joko tulla suoraan treeneihin Säästöpankki Areenalle Su klo 17-19 tai ottamalla etukäteen yhteyttä.

Artikkeli SAJL:n sivuilla

Kauden 2022 sarjataulukko ja ottelut