HÄMEENLINNA TIGERS SEKÄ TAMPERE SAINTS -MIEHET FARMISOPIMUKSEEN

Miesten 3-divisioonassa pelaava Hämeenlinna Tigers ja 1-divisioonassa pelaava Tampere Saints on sopinut farmisopimuksen kaudelle 2023.

3-divisioona pelataan turnausmuotoisena 11.6. ja 8.7., finaali turnauksen ollessa elokuun lopussa 26. tai 27.8. Saintsin pelipäivät osuvat vain 8.7. turnaukseen, joten molempien joukkueiden pelaajilla on mahdollisuus kartuttaa snäppejä kauden aikana monipuolisesti sekä kolmosessa että ykkösessä. 

Maaliskuussa Saints kävi kolmena sunnuntaina harjoittelemassa Hämeenlinnassa heidän vuorolla, ja Koivistonkylässä sekä Butchers scrimmagessa oli mukana Hämeenlinnan pelaajia. 

Hämeenlinna Tigers HC Antti Martikka kommentoi:

“Meidän puolelta ei ole viime aikoina positiivisia uutisia päästy julkaisemaan, tämä on sellainen! Olemme tutustuttaneet kevään aikana yhteistreeneissä pelaajia toisiinsa ja joukkueiden toimintatapoihin. Näin olemme madaltaneet kynnystä seurojen välillä liikkumiseen. “

Tampere Saints HC Hannes Mattila kommentoi:

“Tämä farmisopimus tuli loistavaan paikkaan meille, meidän nuoremmat ja tuoreimmat pelaajat saavat loistavan mahdollisuuden kerryttää peliaikaa Tigerssin mukana. Samalla Tigerssin pelaajilla on mahdollisuus saada kokemusta ylemmällä sarjatasolla. On erittäin mukavaa tehdä yhteistyötä HC Martikan ja Tigerssin joukkueen kanssa!”

3-divarin turnaus Hämeenlinnassa:

SU 11.6. klo 10-17:00 

10:30 Hämeenlinna Tigers vs. Porvoo Teurastajat; 

12:30 Porvoo Teurastajat vs. Joensuu Wolves

14:30 Joensuu Wolves vs. Hämeenlinna Tigers

1-divarin kotipelit Saints:
La 10.6. kello 18.00 Saints – TAFT

La 17.6. kello 18.00 Saints – NL

La 22.7. kello 13.00 Saints – Spartans

Semifinaali 11.-13.8.

Finaali 18.-20.8.

Seurojen tavoitteena on pelata elokuussa peräkkäisinä viikonloppuina sekä 1- että 3-divarin mestaruus tälle pelaajajoukolle.