JUNIOREIDEN 2019 PALKITSEMISET

Hämeenlinna Tigers on palkinnut junioreitaan kauden 2019 päättäjäisissään. Päättyneellä kaudella Tigers-juniorit osallistuivat  SAJL:n U15 ikäluokan 2-divisioonaan sekä U17 ikäluokan 2-divisioonaan.

U17 juniorit voittivat sarjansa. Runkosarjassa joukkue voitti kaikki ottelut ottamalla runkosarjan 1. paikan, joka oikeutti suoraan finaalipaikkaan. Finaalissa vastassa oli runkosarjan kakkonen, Sipoo Bulldogs. Finaalissa Tigers U17 joukkue pelasi kauden parasta peliä ja otti selkeän 60 – 28 voiton.

U15 juniorit sijoittuivat sarjassa 4.sijalle. Sijoitus oikeutti paikkaan välierässä, jossa vastaan tuli runkosarjan voittaja Turku Trojans. Välierässä Tigers kärsi 58 – 22 tappion.

Lokakuussa Norjassa pelatussa PM-turnauksessa Suomea edustivat Tigersin  pelaajista Jaakko Jokinen (pelinrakentaja, hyökkäyksen kapteeni) ja Akusti Saarinen (hyökkäyksen linja). Joukkueessa pelasi myös hämeenlinnalais kasvatti, tukimies Pyry Kanerva, joka pelasi viime kaudella Hyvinkäällä. Suomi sijoittui PM-kisoissa toiseksi, häviten finaalissa Ruotsille 13-7.

Jaakko Jokisen kommentit kaudesta ja PM-kisoista:

Kausi 2019 oli omassa joukkueessa hauska ja onnistunut. Joukkue kehittyi ja oli hieno voittaa sarjan mestaruus. Joukkueessa on rento ja mukava ilmapiiri ja treenit on hyvin organisoitu. 

PM kisat oli hieno kokemus ja sai pelata laadukasta jenkkifutista. Finaalitappio oli toki karvas mutta voittokin lähellä. 

Kauden päättäjäisissä 31.10.2018 palkittiin kaudella ansioituneita pelaajia. Palkitut ovat:

Eetu Tarkkala – Vuoden kehittynein

Aleksi Kokkonen – Vuoden team player

Akusti Saarinen – Vuoden linjamies

Jaakko Jokinen – Vuoden U17 pelaaja

Matias Lehtiö – Vuoden U15 pelaaja

Kalle Soininen – Taistelijan malja

Kuvassa kauden palkitut: Jaakko Jokinen, Kalle Soininen, Aleksi Kokkonen, Eetu Tarkkala, Akusti Saarinen. Kuvasta puuttuu Matias Lehtiö