TIGERS JUNIORIT VALMENNUSKLINIKKA

Hämeenlinna Tigers Juniorien valmentajilla oli viikonloppuna valmennusklinikka, jonka aiheena oli hyökkäyksen linjan perusteet ja tekniikat. Valmennusklinikkassa käytiin käytännön harjoitteiden avulla läpi tekniikoita, joita otetaan käyttöön Tigers-junioireiden juoksu- että heittohyökkäyksessä.

Valmennusklinikan vetäjänä toimi Janne ”Rändi” Seppä, joka pelasi Hämeenlinna Tigersissä 90-luvulla.

Tigers U17 päävalmentajan Juha-Matti “Jasu” Jokisen kommentti valmentaklinikasta:

“Hienoa oli saada Rändi meille vetämään klinikkaa. Ei vain siksi, että hän on vanha pelikaveri monelle meidän valmentajalle, vaan siksi että klinikan myötä meidän on mahdollista kehittää hyökkäystä entistä paremmaksi. ”

Seppä on ollut mukana jenkkifutiksessa 1980-luvulta saakka. Hän aloitti pelaamisen Imatralla, josta siirtyi Lappeenrannan ja Hämeenlinnan kautta Helsinkiin. Pitkällä maajoukkueurallaan hän ehti voittaa kolme EM-kultaa ja yhden EM-hopean. Lisäksi hän on yksi niistä harvoista pelaajista, jotka ovat aloittaneet EM-finaalin molemmin puolin palloa.

Valmentajana Janne on toiminut peliuran jälkeen nuorten maajoukkue- että seuravalmentajana mm. Helsinki Wolverines päävalmentajan voittaen Vaahteramaljan 2011.

Nykyään Janne ”Rändi” Seppä toimii jenkkifutis parissa konsulttina ja TV-kommentaattorina.

 

 

 

 

 

Kuvassa Iikka Nyman, Janne ”Rändi” Seppä, Jasu Jokinen ja Antti Silvola. Kuvasta puuttuu Teemu Saarinen.