TIGERSIN JUNIORIT VALMISTAUTUVAT ENSI KESÄN SARJOIHIN

Hämeenlinna Tigersin juniorit valmistautuvat amerikkalaisen jalkapallon ensi kesän sarjoihin

Hämeenlinnalaisen jenkkifutiksen perinteitä pitää yllä viime vuonna perustettu Hämeenlinna Tigers ry. Seura tarjoaa nais- ja junioripelaajille mahdollisuuden harrastaa amerikkalaista jalkapalloa Kanta-Hämeessä. Tigers on ilmoittanut joukkueen sekä U15- että U17-sarjaan. Sarjat pelataan kevään ja kesän -19 aikana. Viime kesänä hämeenlinnalaisjuniorit osallistuivat U15 1.divisioonaan ja sijoittuivat sarjassa toisiksi.

Hämeenlinna Tigers osallistuu loppiaissunnuntaina 6.1.2019 Elenia Areenalla järjestettävään Liikut Sää -tapahtumaan, joka on perinteinen koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtuma. Tapahtumassa seura esittelee toimintaansa ja tutustuttaa vieraita jenkkifutikseen.

Tigersin juniorijoukkueet etsivät kokoajan uusia pelaajia. Tammikuussa järjestetään neljät avoimet harjoitukset 13-17-vuotiaille nuorille. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 16.45-18.00 Säästöpankki Areenalla. Harjoitukset ovat osallistujille ilmaisia ja niissä perehdytään amerikkalaisen jalkapallon perusteisiin ja eri pelipaikkojen tekniikoihin. Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi aiempaa lajin tuntemusta tai osaamista.

Joukkueista löytyy rooleja kaikenkokoisille pelaajille. Talvi- ja kevätkauden aikana ehtii hyvin omaksumaan lajin taitoja ja osallistumaan tulevan kesän koitoksiin.