TURNAUSRAPORTTI: U11-joukkue avasi kautensa kahdella tappiolla

Ensimmäistä kauttansa pelaava Hämeenlinna Tigersin U11-joukkue avasi kautensa kahdella tappiolla Turussa.

Bussin startattua aamulla kuuden aikaan keula kohti Turkua, riitti pelaajilla jo intoa kohtaamaan ensimmäiset vastustajat.

ENSIMMÄINEN PELI

Impivaarassa ensimmäisenä Tigers kohtasi Vantaan Taftin ja East City Giantsin yhdistelmäjoukkueen. Pelaaja-armeija oli Tigersillä yli tuplaten isompi, mutta se ei Taftin menoa haitannut. Pelin ensimmäinen pistesuoritus syntyi jo Taftin aloitushyökkäyksestä.

Taft sai paukutettua tauluun yhteensä 88 pistettä Tigersin jäädessä nollille.

 Pelin jälkeen Tigersin pikkujunnut nostivat päänsä pystyyn yhdessä joukkueen valmentajien kanssa ja suuntasivat katseensa kohti seuraavaa ottelua. Taktiikoita muuteltiin hieman ja ensimmäisessä pelissä huomattuja virheitä korjailtiin.

TOINEN PELI

Butchers 1 -joukkue kohtasi toisessa ottelussa vahvemman ja yhtenäisemmän Tigersin. Edellisestä pelistä opittuna Tigers sai tehtyä peräti kaksi 6-pisteen suoritusta. Tigersin molemmat lisäpistepelit kuitenkin epäonnistuivat.

Ottelu päättyi lukemiin 52-12 Butchers 1:n voittoon. Tigersille pistesuoritukset toivat pelinrakentajana pelannut Romeo Luokomaa ja puolustuksesta tukimiehen paikalta hyökkäykseen loikannut Sisu Väätäinen.

U11-joukkueen turnauksessa toimineen päävalmentaja Toni Hangan kommentit:

Kauden ensimmäinen turnaus antoi valmennukselle ja joukkueelle positiivia sekä negatiivisia kokemuksia. Ensimmäisessä pelissä näkyi joukkueen kova jännitys ja kesälomalla normaalista poikkeava aikainen aamuherätys. Peliin päästiin loppua kohden paremmin mukaan, kun jännitys alkoi laukeamaan ja pelaajat huomasvat, ettei peli ole harjoituksia kummallisempaa. Pelissä jokainen pääsi ottamaan pelituntumaa. Valitettavasti TAFTin valmiimpi joukkue oli jo ehtinyt kuromaan merkittävän johtoaseman.

Toisessa pelissä Porvoota vastaan joukkue oli jo valmiimpi ja se näkyi selvästi parempana pelinä kaikilla pelaajilla. Joukkue sai tehtyä ensimmäiset pistesuoritukset, mikä oli valmennuksen tavoite tälle viikonlopulle. Toisessa pelissä olimme todella hyvin mukana, mutta valitettavasti vastustajan rajumpi pelitapa vaati veronsa väsyneessä joukkueessa.

Kokonaisuutena olen todella ylpeä joukkueen panoksesta turnauksessa ja nyt valmennus on tietoisempi joukkueen vahvuuksista ja heikkouksista, joita lähdemme heti korjaamaan tulevan viikonlopun turnaukseen Helsinkiin.”

PISTESUORITUKSET

Pelien tarkat pistesuoritukset julkaistaan myöhemmin…

SEURAAVA TURNAUS

Pikkujunnujen katse siirtyy jo Helsingin Velodromilla 8.8. pelattavaan turnaukseen.

 

Artikkelikuva Piritta Malinen