TURNAUSRAPORTTI: U11 tappioputki sai jatkoa Helsingin helteissä

Tigersin U11-joukkue hävisi molemmat ottelut, muttei ilman taistelua. Kuva: Piritta Malinen

Tigersin U11-joukkueen tappioputki sai jatkoa. Lauantaina 8.8. pelatussa turnauksessa molemmat pelit päättyivät Tigersin pikkujunioreiden häviöön. Peleissä nähtiin kuitenkin paljon onnistumisia, vaikkeivat ne voittoon yltänetkään.

Tigersin joukkueen tsempparipalkinnot menivät Matias Maliselle ja Tigersin riveissä ensimmäistä kertaa pelanneelle Linus Kortesvuolle.

ENSIMMÄINEN OTTELU

Helsinkiin Tampereelta saapunut Saints asettui Tigersille ensimmäiseksi vastustajaksi. Saints sai pelistä heti otteen tehtyään maalin pelin kärkeen. Tigers yritti kiriä hieman, mutta tällä kertaa se ei onnistunut.

Ottelu päättyi Saintsin voittoon 44-0.

TOINEN OTTELU

Pikkujunnujen tankattua itseensä täyteen voimaa kohtasivat he Porvoon Butchersin 2. joukkueen. Tigersin taisteltua loppuun asti sai Porvoo kuitenkin tykitettyä tauluun 54 pistettä Tigersin jäädessä nollille.

U11 JOUKKUEEN HYÖKKÄYKSEN VALMENTAJAN ALEKSI KOKKOSEN MIETTEET OTTELUSTA

Joukkueen valmennus ja pelaajat antavat jokainen kaikkensa pelien eteen. On kuitenkin ymmärrettävä, että tämä on ensimmäinen kausi joukkueellemme. Tulemme muuttamaan hieman pelityyliämme ja viilaamme peleissä huomaamiamme virheitä treeneissä. Suurta kehitystä on nähtävissä ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

 

SEURAAVA OTTELU

Seinäjoella pelattava turnaus on 22.8. ja silloin Tigers U11 kohtaa jälleen Tampere Saintsin ja ensimmäistä kertaa Jyväskylä Jaguarsin.