TIGERS MIEHET OSALLISTUU 3-DIVISIOONAAN

TIGERS MIEHET JAOSTO

Miesten jaoston toiminta on virallistettu. Tammikuussa pidetyssä yhdistyksen kokouksessa hyväksyttiin miesten jaosto. Jaosto toimii nyt virallisesti Hämeenlinna Tigers Ry alaisuudessa. Jaoston virallinen nimi on Hämeenlinna Tigers Miehet.

TIGERS MIEHET OSALLISTUU 3-DIVISIOONAAN

Hämeenlinna Tigers Miesten joukkue on ilmoittautunut SAJL miesten III-divisioonaan ja joukkueen valmistautuminen on käynnistynyt yhteistyössä Hämeenlinna Tigers Juniorit U17 joukkueen kanssa. Molemmat pelaavat 7vs7 sarjoissa.

3-Divisioonaan ilmoittautuminen oli ensimmäinen askel vuoden 2020 alulle. Harjoitukset ovat käynnistyneet normaalisti ja jatkamme joukkueen kasaamista. Olemme päässeet harjoittelemaan nopealla temmolla ja intensiteetillä vaikka joukkueessa on aloittanut ensikertalaisia. Yhteistyö U17 Junioreiden kanssa on helpottanut alkua valtavasti harjoitusten suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Tällä hetkellä keskittymispiste on harjoittelussa, sekä joukkueen rungon vahvistamisessa ”

Tigers Miesten jaoston puheenjohtajan Aku Kattaisen kommentti

SAJL MIESTEN 3-DIVISIOONA

Miesten 3-divisioonaan on ilmoittautunut Hämeenlinna Tigersin lisäksi, Sipoo Bulldogs, Rusko Mayhem, Mikkeli Bouncers, Tallinna Kings, Malmi Blaze, Joensuu Wolves, Seinäjoki Gators, Kiuruvesi Milky City Farmers, Karleby Goats, Vaasa Vikings ja Meri-Lappi Nordmen. Tällä hetkellä 3-divisioonaan on tulossa kaksi eri lohkoa Pohjoinen ja Etelä. Miesten 3-divisioonaa kutsutaan lempinimellä “Äijäliiga”

Lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenevät Final Four -turnaukseen joka järjestetään paremman lohko 1. sijoittuneen kotona.

Otteluohjelma julkaistaan helmikuun 2020 aikana.

SÄÄNNÖT

3-Divisioonaa pelataan turnaus muotoisena 7vs7-säännöin. Eli normaalista jenkkifutiksesta kevyemmällä versiolla. Siihen ei kuulu mitkään potkupelit ja kenttää on lyhennetty sekä kavennettu. Säännöistä löytyy myös pieniä muutoksia ja tarkennuksia verrattuna normaaliin 11vs11 jenkkifutikseen.

3-Divisioonan säännöt: Miesten 7vs7 säännöt 2020

UUSIA PELAAJIA ETSITÄÄN

Tigers Miesten joukkue etsii uusia ja vanhoja pelaajia mukaan toimintaansa. Jos sinulla on taustaa jalkapallosta, jääkiekosta tai kamppailulajeista ja etsit uutta lajia, jenkkifutis voi olla sinun uusi lajisi.

Hämeenlinna Tigers miesten harjoitukset ovat torstaisin klo 20.00 ja sunnuntaisin klo 18.00 Säästöpankki areenalla. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse lajin aloittamiseksi.

YHTEISTIEDOT

Sähköposti: miehet@hmltigers.fi

Instagram: https://www.instagram.com/hmltigersmiehet/