TURNAUSRAPORTTI: 3-DIVISIOONAN FINAL FOUR – TURNAUKSEN VOITTOON JYRÄSI TIGERS

3-DIVISIOONAN FINAL FOUR – TURNAUKSEN VOITTOON JYRÄSI TIGERS

Miesten 3-divisioonan finaaliturnaus pelattiin lauantaina Hämeenlinnan urheilupuistossa. Finaaliturnaus tunnetaan myös nimeltä Final Four/Äijämalja -turnaus. Turnauksen voittaja pokkaa itselleen Äijämaljan. Turnaukseen oli selvittänyt tiensä kotijoukkue Tigers, Vaasa Vikings, Malmi Blaze ja Sipoo Bulldogs.

Hämeenlinna Tigersin miesten joukkue pelasi vahvasti. Joukkue pelasi semifinaalissa Malmi Blazea vastaan ja voitti numeroin 44 – 6 ja eteni finaaliin. Finaalissa tuli vastaan Vaasa Vikings joka voitti toisessa semi-finaaliottelussa Sipoo Bulldogsin 36 – 6.

Finaalissa Tigers oli selvästi Vikingsiä vahvempi. Ottelun alkuhetkillä Tigersin puolustus riisti pallon kahdesti ja ottelun hallinta oli kotijoukkeella. Tigersin hyökkäys oli tehokas koko ottelun ajan ja Vikings kukistettiin kumoon selkein numeroin 66 – 14.

Tigersin pelinrakentajana pelasi Jaakko Jokinen molemmissa otteluissa. Tigersin maaleista otteluissa vastasivat Aku Kattainen, Mika Kulmala, Joonas Alakoski, Valto Laurinolli, Jaakko Salminen, Joonas Alakoski, Jaakko Jokinen, Joona Suontausta, Joonas Koskelainen.

Finaaliin parhaana (MVP) palkittiin Mika Kulmala.

Tigers Miesten jaoston puheenjohtajan Aku Kattaisen kommentit otteluista:

“Finaaliin päästiin ja pelattiin vahvaa peliä. Kausi meni niin kuin odotettiin ja haluttiin, voitettiin kaikki pelit suvereenisti. Tästä kiitos kuuluu pelaajien lisäksi kaikille jotka ovat taustalla tehneet töitä. Kiitos tästä kaikille jotka tätä ovat tehneet, ilman teidän tukea ja apua moni asia jäisi hoitamatta. Joten kiitos kaikille kuluneesta kaudesta! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

OTTELUTULOKSET

Hämeenlinna Tigers (Runkosarjan 1.) – Malmi Blaze (Runkosarjan 4.) 44 – 6 (24 – 6)
Vaasa Vikings (Runkosarjan 2.) – Sipoo Bulldogs (Runkosarjan 3.) 36 – 6 (24 – 0)
Semi-finaali: Malmi Blaze – Sipoo Bulldogs 22 – 8 (8 – 8)
Finaali: Hämeenlinna Tigers – Vaasa Vikings 66 – 14 (44 – 0)

 

Artikkelikuva: Jarmo Haavisto/HMLTigers