Antti Martikka miesten joukkueen päävalmentajaksi!

Hämeenlinna Tigers miesten joukkueen kokenut valmennusryhmä saa johtajakseen tulevalle kaudelle paluumuuttaja Antti "Pulppi" Martikan.

Hämeenlinna Tigers miehet pelasivat viime kaudella historian ensimmäisen kauden miesten 3-divisioonassa voittaen sen suvereenisti ja nousten sarjatasoa ylemmäs miesten 2-divisioonaan.

Hämeenlinna Tigers miesten joukkueen jo ennestään kokenut valmennusryhmä saa johtajakseen tulevalle kaudelle paluumuuttaja Antti “Pulppi” Martikan. Martikka valmensi kaudella 2020 Vaahteraliigassa pelaavaa Porvoo Butchersia ja sitä ennen hän toimi Hämeenlinna Tigers womenin päävalmentajana kaudella 2019.

Miestenjoukkuueen uusi päävalmentaja Antti Martikka

Miltä tuntuu palata Hämeenlinnaan valmentamaan?

– Paluu Hämeenlinnaan valmentamaan on tuntunut siltä, etten olisi pois ollutkaan. On helppoa olla päävalmentaja, kun on pätevät koordinaattorit ja apuvalmentajat, tuumaa tuleva päävalmentaja Antti Martikka.

Martikan oikeana ja vasempana kätenä toimivat Hämeenlinnassa hyökkäyksen koordinaattorina Iikka Nyman ja puolustuksen koordinaattorina Juha-Matti “Jasu” Jokinen. Apuvalmentajina toimivat Antti Silvola, Jarmo Haavisto, Aku Kattainen, Mika Lehtiö ja Jessi Maunula.

Millainen joukue Hämeenlinnassa on kasasssa?

– Tigers 2021 on sekoitus kokeneita ja kokemusta kartuttavia nuoria urheilijoita. Kausi tulee olemaan monelle ensimmäinen 11vs11 kausi, joten sen omaksuminen ja hyvien treenisuoritusten siirtäminen peleihin lienee realistinen tavoite alkukaudeksi, Martikka pohtii tulevaa kautta.

Tiikeriperhe toivottaa Pulpin tervetulleeksi kotiin!