Tigers miehille jälleen tappio 14-18 (7-18)

Hämeenlinna Tigers miehet pelasivat runkosarjan ja kauden viimeisen pelinsä Kaurialan kentän vehreällä nurmella. Vastassa oli lohkoykkönen Vantaan TAFT. Edellisen kamppailunsa Tigers miehet hävisivät Vantaalaisille 36 – 0 (16 – 0).

Vantaa aloitti ottelun aloituspotkulla, jonka palautus pysäytettiin syvälle Tigersin omaan päätyyn. Tigersin hyökkäys ei onnistunut etenemään vaadittavia jaardeja ja joukkue joutui luopumaan pallosta lentopotkulla. Vantaan TAFTin Juuso Arminen palautti lentopotkun aina maaliin asti vieden vierasjoukkueen 0-6 johtoasemaan. TAFT vahvisti johtoasemaansa vielä yhdellä maalisuorituksella, kun TAFT:in Joni Lindholm nappasi pallon ja juoksi sen kanssa maaliin. Tigersin puolustus pysäytti jälleen lisäpisteyrityksen, tilanne 0-12.

Kuvaaja Claudia Turkki

Toisella neljänneksellä Hämeenlinna Tigersin heittopeli näytti onnistuneita suorituksia, kun Tigersin pelinrakentaja Jaakko Jokinen jakoi palloa laitahyökkääjille. Tämä onnistunut hyökkäysvuoro päättyi pistesuoritukseen, kun Jaakko Jokinen löysi maalialueelta heittopelillä laitahyökkääjä Joonas Alakosken. Lisäpisteen potkaisi varmoin ottein haarukkaan Mika Kulmala 7-12.

Ennen puolta aikaa nähtiin vielä TAFT:in maalisuoritus, kun keskushyökkääjä Joni Lindholm juoksi toistamiseen pallon kanssa maaliin 7-18. Tigersin puolustus piti tälläkin kertaa, eikä lisäpisteyritys onnistunut.

Puoliajan jälkeen Hämeenlinna Tigers kavensi pelin 14-18, kun vasta 16-vuotias Matias Lehtiö nappasi pitkän heiton kiinni ja juoksi pallon kanssa maaliin! Lisäpistepotku Mika Kulmalan toimesta jälleen haarukkaan. Valitettavasti Hämeenlinna Tigersin loppukiri ei aivan riittänyt ja Vantaan TAFT päätti runkosarjan näin ollen tappioitta ja Tigers miesten kausi päättyi. Katso päävalmentaja Martikan mietteet pelistä täältä!

Hämeenlinna Tigers miehet suuntaa katseensa jo kaudelle 2022 ja etsii tällä hetkellä aktiivisesti uusia harrastajia! Lajiin ja joukkueeseen voi tulla tutustumaan matalalla kynnyksellä syyskuussa torstaisin alkaen 2.9.2021. klo 19:30-21:00 Hämeenlinnan Urheilupuiston (Pulleri) tekonurmikentällä. Mukaan tarvitset vain urheiluvaatetuksen, nappikset (jos löytyy) ja juomapullon. Lisätietoja voi kysellä seuran Facebookin kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen miehet@hmltigers.fi. Ota myös Tigers Miesten Instagram-sivu seurantaan. Tervetuloa!