Tigers Women ja kiropraktikko Elina Pulkkinen yhteistyöhön

Tulevalla kaudella 2019 Tigers Women joukkueen kehonhuollosta pitää huolta kovan luokan ammattilainen, kiropraktikko Elina Pulkkinen.

Elina Pulkkinen on kiropraktiikka-alan yrittäjä, jonka vastaanottoja löytyy Hämeenlinnasta SensoCenterin tiloista, sekä Pirkkalasta ja Orivedeltä. Elina lähti yhteistyöhön Tigers Womenin kanssa erittäin mielellään, kun hänellä oli etsinnässä sponsoroitavaksi Hämeenlinnalainen urheilujoukkue, joka on kiinnostunut urheilijoidensa hyvinvoinnista ja terveydestä. Yhteistyö Tigersin Womenin kanssa kuulosti sopivalta, sillä seurana Tigers haluaa panostaa joukkueidensa pelaajien kehonhuoltoon ja ymmärtää sen tärkeyden urheilijan kehittymisessä. Elina Pulkkinen tuleekin olemaan suuressa osassa mukana tukemassa joukkueen pelaajia urheilijan arjessa.

Kiropraktikko Elina Pulkkinen

Pulkkinen on itse entinen yleisurheilija, jonka ura päättyi nuorena ikävään loukkaantumiskierteeseen. Hän haluaa sponsoroida Tigers Women joukkueen urheilijoita, jotta voi tehdä oman osansa sen ehkäisemiseksi, ettei heidän tarvitsisi kokea samaa kohtaloa. Elinalle on tärkeää tarjota palveluitaan tätä kautta myös niille urheilijoille, jotka eivät muuten osaisi hakeutua kiropraktikon vastaanotolle. Elina on hyvin luottavainen sen suhteen, että Tigers Women pystyy saavuttamaan kaikki itselleen asettamansa tavoitteensa tällä kaudella ja myös uskoo omaavansa tarpeeksi tietoa ja taitoa auttaakseen joukkueen naisia saavuttamaan nämä tavoitteet esimerkiksi parantamalla heidän suorituskykyään, auttamalla vammojen ehkäisyssä sekä loukkaantumisten hoidossa.

Elina odottaa yhteistyötä innolla, sillä lajina Amerikkalainen jalkapallo ei ole hänelle entuudestaan kovin tuttu, ja hän toivookin pääsevänsä yhteistyön kautta tutustumaan lajiin paremmin sekä katsomaan pelejä.
“Lajina amerikkalainen jalkapallo vaikuttaa haastavalta ja monipuoliselta. Pidän myös erityisesti siitä, että lajissa löytyy tilaa eri tyyppisille urheilijoille” Elina kiteyttää.

Koko Tigers Women joukkue odottaa innolla yhteistyötä Elinan kanssa.