Kauden 2021 ensimmäiset pelaajasopimukset allekirjoitettu – MVP Merle Ziemann jatkaa Hämeenlinna Tigersissa

Viime kaudella täpärästi pudotuspelien ulkopuolelle jääneen Hämeenlinna Tigersin naisten joukkueen ensimmäiset pelaajasopimukset on allekirjoitettu. Joukkue lähtee kolmanteen kauteensa muun muassa viime kauden joukkueen arvokkaimmaksi pelaajaksi valitun Merle Ziemannin johdolla.

Joukkueen rosteriin on tässä vaiheessa off seasonia kiinnitetty myös viime kaudella Hyvinkää Falconsin yhteistyön kautta Tigersissa pelanneita pelaajia, kuten Sini Lilja ja Jenni Syrenius-Koivisto. Myös lajin pariin palaavia ja rookie-kautensa ensi kesänä kohtaavia nimiä on jo saatu listalle. Joukkueessa on kuitenkin vielä tilaa niin uusille harrastajille kuin lajikonkareillekin.

Myös Tigersin naisten joukkueen valmennuksen kokoonpano on lyöty lukkoon. Tiikereitä sivurajalta luotsaa sama valmentajisto kuin viime vuonnakin. Päävalmentajana jatkaa Peter Arkko.

 

Pelaajasopimuksen allekirjoittaneet:

Aho, Tuuli

Arkko, Emilie

Arkko, Rita

Friman-Piela, Ulla

Hämäläinen, Kati

Jusslin, Laura

Lehtelä, Jenni

Lilja, Sini

Pyhähuhta, Sara

Salonen, Laura

Sarakangas, Jutta

Sillanpää, Maria

Syrenius-Koivisto, Jenni

Turkki, Claudia

Vainio, Johanna

Ziemann, Merle

 

Valmennus:

Päävalmentaja ja hyökkäyksen koordinaattori Peter Arkko

Puolustuksen koordinaattori Jyri Kontiainen

Erikoisjoukkue- ja DB-valmentaja Teemu “Torsti” Tiilikainen

Linjavalmentaja Jan ”Juti” Pelkonen

Pelinrakentajavalmentaja Toni “Toke” Virta

Potkupeli- ja fysiikkavalmentaja Tomi Jokinen

Fysiikka- ja RB-valmentaja Anssi Väisänen

 

Toistaiseksi Tigersin aikuisten joukkueiden harjoitustoiminta on koronapandemian vuoksi tauolla tammikuun alkuun asti maakunnallisen koronatyöryhmän suosituksesta. Treeneihin voi kuitenkin tulla mukaan vielä myös ensi vuoden puolella ja lähempänä kevättä.

Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet yli 16-vuotiaat. Ota yhteyttä, tule kokeilemaan lajia ja löydä sinäkin oma paikkasi tiikeriperheestä!