TIGERS WOMEN PELASTI PELIKESÄNSÄ!

Kuva: Claudia Turkki

Tiikerinaiset ovat luopuneet sarjapaikastaan 1. divisioonassa, ja siirtyneet pelaamaan 2. divariin kaudella 2021.

Päätöksen taustalla on pelaajamäärän putoaminen niin alas, että 11vs11 -sarjan pelaaminen kävi mahdottomaksi. Vaikka joukkue on päässyt harjoittelemaan kohtuullisesti poikkeusaikana, on kautta varjostanut tietynlainen epävarmuus yleisestä Covid-19 tilanteesta. Pandemia on myös vaikeuttanut uusien pelaajien rekrytointia huomattavasti.

Pelihaluja kuitenkin on, joten siirtyminen pelaamaan 7vs7 muotoista jefua oli joukkueelle paras vaihtoehto tälle kesälle. Tigers Women haluaakin kiittää Lahden ja Porvoon joukkueita siitä, että sarjan avaaminen ja Tigersin mukaan pääsy oli mahdollista.

2. divariin siirtyminen avasi mahdollisuuden farmiyhteistyöhön, ja myös sen osalta on loistavia uutisia! Tänä kesänä Tiikerit ja Leijonat yhdistävät voimansa, kun Tigers Women on solminut farmisopimuksen Lohja Lionessesin kanssa. 

Päävalmentaja Peter Arkko:

Haastavan kevään jälkeen jouduimme toteamaan, ettei meillä ole riittävästi pelaajia osallistuaksemme turvallisesti naisten 11 vs. 11 peleihin I-divisioonassa. Yhdessä johtoryhmän, valmennuksen ja pelaajien kanssa käydyissä keskusteluissa totesimme, että luovuttamalla paikkamme I-divisioonassa ja sarjatasoa vaihtamalla alaspäin II-divisioonan 7 vs. 7 pelihin turvaamme kesän pelien onnistumisen. Tärkein ajatus tässä prosessissa on ollut se, että mahdollisimman moni jatkaa harrastuksen parissa.

Kävimme keskusteluja I-divisioonan joukkueiden kanssa farmisopimuksen muodostamisesta ja iloksemme Lohja oli erityisen kiinnostunut tästä mahdollisuudesta. Neuvottelut sujuivat todella jouhevasti ja saimme farmiyhteistyön sovituksi pikaisesti. Tämä yhteistyö Lohjan kanssa turvaa meidän pelaajille mahdollisuuden pelata myös 11 vs. 11 pelejä sekä jatkaa kautta pidemmälle II-divisioonan päätyttyä. Myöskin lohjalaisille pelaajille tulee mahdollisuus päästä hakemaan kokemusta peleissä alemmalla sarjatasolla. Tosi innoissaan tässä ollaan!”

Tämä villipetojen naaraslauma karjuu niin, että ei ole moista ennen kuultu! Nähdään peleissä kesällä!