WOMEN VOITTI KAKKOSDIVARIN MESTARUUDEN!

Kuva: Satu Kopo

Pullerin hämärtyvässä syysillassa pelattiin lauantaina 11.9.2021 naisten II divarin finaali, jossa Women kohtasi Porvoon Butchers Ladiesin.

Finaalipeli päätti naisille haastavan kauden. Joukkue oli alun perin ilmoittautunut pelaamaan ykkösdivariin kaudelle 2021. Kevään tullen rosteri oli kuitenkin niin ohut, että pelaajien ja valmennuksen yhteisellä päätöksellä pudottauduttiin ykkösestä ja siirryttiin pelaamaan kakkosdivarin 7vs7 pelimuotoa.

Pelaaminen kakkosdivarissa mahdollisti Tigersille farmiyhteistyön ykkösdivaria pelaavan Lohja Lionessesin kanssa. Näin syntyi Liikerit! Tämä yhteistyö osoittautui erittäin onnistuneeksi ja se antoi Tigersin pelaajille mahdollisuuden pelata myös korkeammalla sarjatasolla tänä kesänä. Yhteistyön kautta Tigers sai kaipaamansa lisävahvistusta pelirostereihin. Lisäksi myös talkoo- ja valmennusapua saatiin puolin ja toisin matkan varrella.

Runkosarja pelattiin yksinkertaisena, joten Tigers Women pelasi siinä kaksi peliä. 18.7.2021 naiset kohtasivat porvoolaiset ensi kerran. Tuolloin myös Pullerilla pelattu peli päättyi kotijoukkueen 32-6 voittoon. Toinen runkosarjapeli pelattiin Lahden Panthers Womenia vastaan Nastolan urheilupuistossa 25.7.2021. Tämän helteisen pelin Tigers vei 0-54.

Finaalipeli jouduttiin siirtämään alkuperäisestä ajankohdasta elokuun alkupuolelta syyskuun puolelle Butchersin valitettavan koronatapauksen vuoksi. Molemmat joukkueet olivat hyvin tyytyväisiä, kun peli saatiin kuitenkin pelattua.

Porvoolaiset tulivat finaaliin selkeästi hyvin valmistautuneita ja voitonnälkäisinä. Ensimmäinen puolikas pelistä olikin hyvin tasainen molempien joukkueiden tehdessä maalin melkeinpä joka hyökkäysvuorollaan.

Puoliajalle mentiin tilanteessa 30-26. Toisella puoliajalla Liikereiden metsästysvaistot heräsivät, ja peli kääntyi kotijoukkueen eduksi.

Finaalipeli päättyi lukemiin 60-26, ja hämäläisessä illassa kaikui kissapetojen voitonkarjunta.